Företagscyklar

Här skulle vi kunna lista allt som är bra med företagscykel:
Det är snällt för miljön, ger glada och friska medarbetare och är fantastiskt mycket billigare än taxiresor. Men det där har ni redan koll på. Vi väljer istället att visa några fina exempel på företag som redan har gjort slag i saken.

Alla våra cyklar lämpar sig utmärkt som företagscykel men vi har även tagit fram en unik modell tänkt för företag. Läs mer om modell Stålhästen Biz!

Prisexempel:

Stålhästen Biz inkl egen skylt och ramås:  5 900 kr

Stålhästen 3 vxl dam eller herr inkl pakethållare med egen skylt, ramlås, silverkorg/frampakethållare,  framlampa och snabbfäste till sadel: 5 350 kr

Stålhästen 3 vxl dam eller herr inkl egen skylt i ramen med silverkorg/frampakethållare och ramlås: 4 750 kr

Det här kan vi hjälpa er med

Vår standardlösning en snitsig skylt som fästs under ramen och som kan monteras på alla våra modeller förutom Sport & Effekt. Skyltarna är tillverkade av aluminium (större varianter är i plast) och monteras enkelt med medföljande fästband/fästen.

Och för att göra det enkelt för er har vi samma pris oavsett typ av skylt ni önskar. Skyltar inklusive färgtryck och frakt (gäller både dam, herr & Biz):

Pris: 700 kr per skylt, inkl tryck, fästen och enklare designförslag. 

Självklart hjälper vi er både med val av cykelmodell och med enklare designhjälp av skylten om ni vill.

För er som är på jakt efter fler än 100 cyklar finns möjligheten att specialanpassa cyklarna helt efter smak och tycke. Ni får själva välja modell, antal växlar, färg m.m. Dessutom sätter vi er logga direkt på ramen om ni så önskar. Riktigt stiligt blir det!

Hör gärna av er till foretag@stalhasten.se för kostnadsförslag eller mer information.

All priser på denna sida är ex moms.